In the middle of the night
Publicerat den


Det blev som väntat en väldigt sen ankomst för Mickes del. Han anlände inte förrän efter midnatt - närmare bestämt kl.00:30. Han parkerade precis utanför porten av den anledningen att bilen var smockad med packning! Det hade blivit alldeles för jobbigt att behöva bära sakerna från bilen, så det var smidigast att förkorta sträckan i största möjliga mån. Det är vid sådana här ögonblick som man är glad över att huset är utrustad med två stycken hissar - som man kan ställa upp.

Vi gjorde ingenting särskilt efter att ha burit upp packningen i lägenheten. Det kändes nämligen dumt att börja kika på filmen i och med att klockan var så pass mycket. Vi kikade därför på vanlig tv innan vi begav oss i säng för att sova. Hur många timmars sömn vi fick var det nog ingen som lade på minnet, men vi lyckades iaf sova en stund innan vi klev upp för att äta frukost och kika på filmen. Den skulle lämnas tillbaka innan kl.23, men vi (eller rättare sagt jag) trodde att det var kl.18 som gällde eftersom det brukade vara så tidigare - iaf på videobutiken i Stockholm och Smedjebacken. Vi skyndade oss därför ned på stan och hade, vad vi trodde, en marginal på cirka tio minuter.

Dagen har inte bjudit på så mycket annat, utan vi har mestadels tagit det lugnt eftersom det behövs. Det blir nog att packa upp Mickes saker under veckan så att vardagsrummet slipper se ut som ett bombnedslag - påsar och kartonger som vi inte vet vart vi skall ställa.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?