Honey bunny's coming tonight!
Publicerat den

Det är sedan tidigare bestämt att Micke skall komma hit idag, men som det är nu kommer han inte att anlända förrän sent ikväll (eventuellt inatt) av den anledningen att packningen samt förberedelserna har dragit ut på tiden. Det är nämligen så att han skall ta med sig majoriteten av sina saker då han har beslutat sig för att bosätta sig i Västerås. Han skall under den kommande veckan iväg och diskutera arbete med en flyttfirma respektive en byggfirma, vilket vi båda ser positivt på. Det är bara att hålla tummarna och hoppas på att han får en anställning inom kort. Det hade varit underbart!

Det är som sagt oklart angående vilken tid han anländer ikväll/inatt och det är en av anledningarna till att jag har varit på språng större delen av dagen. Jag har bland annat städat lägenheten (of course!), handlat mat samt hyrt en film. Det måste vara jobbigt att behöva sitta i en bil i över fem timmar - tanken är därför att vi bara skall ta det lugnt och njuta av varandras sällskap. Man får passa på när man kan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?