Grattis på födelsedagen, älskade barn. ♥
Publicerat den

Det är otroligt vad dagarna, veckorna, månaderna och åren går fort! Kan Ni tänka Er att det är tre år sedan som Kim var beräknad? Det kan inte jag! Det känns overkligt och man blir en aning rörd när man ser barn i samma ålder - då man drömmer om hur det hade varit om man valt att agera annorlunda. Jag säger dock som jag brukar göra: jag ångrar inte beslutet, utan jag ångrar hela graviditeten (även om den stärkte samt lärde mig ett och annat) av den anledningen att det var oansvarigt att blanda in ett barn - hur manipulerad man än var/blev.

Det känns som att det är dags att besöka minneslunden - någonting som jag mer än gärna hade velat göra denna afton. Det är dock svårt när man inte har körkort/bil samtidigt som man har en begränsad ekonomi som gör att man inte har möjligheten att resa särskilt ofta. Nästa gång jag är i Dalarna skall jag iaf försöka svänga förbi och tända ett ljus. Det var alldeles för länge sedan nu (24/9-11).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?