I want one on my own some day
Publicerat den

          
 
Det har varit en fullspäckad dag i form av att vi har haft besök av mina föräldrar. Det var nämligen sagt att de skulle komma och hämta diverse saker som vi inte behöver - bland annat den gamla sängen, en bäddmadrass, en pläd och min tjocka tv (vi använder numera platt-tv:n som Micke tog med sig). Det är onödigt att det står här och skräpar när någon annan kan ha användning för det. Elias har t.ex. ingen säng, så han kommer säkerligen uppskatta att inte behöva sova på soffan eller i någon annans säng när personen inte är hemma. Vi behöver dessutom det utrymme vi har i lägenheten eftersom det är riskabelt att förvara saker av värde i förrådet - då det är inbrott där med jämna mellanrum.

Det blev som vanligt ett relativt kort besök, men vi hann prata en stund samt smälla i oss några muffins (som jag bakat tidigare under dagen) innan det var dags att bege sig mot Dalarna. Det var nämligen bestämt att vi skulle följa med mina föräldrar hem samt att vi skulle hälsa på en av mina bästa vänner - Madelen. Hon påpekar regelbundet att hon saknar mig och eftersom hon nyligen blev tvåbarnsmamma kändes det som att det var dags att hälsa på.  

Vi mellanlandade som sagt i Smedjebacken i väntan på att Madelen skulle ge oss klartecken och säga att vi kunde komma förbi. Det dröjde dock längre än vi hade räknat med (cirka två timmar), men vi hade överseende eftersom det kan vara energi- och tidskrävande att ha barn. Vi kikade på när Elias och hans kompisar spelade tv- och dataspel under tiden. Grabbarna verkade komma överens, vilket är viktigt enligt mig. Jag vill hemskt gärna att de i familjen skall gilla min partner och det känns som att de gör det. De har inte sagt någonting annat iaf.

Jag minns inte riktigt vad klockan var när vi satte oss i bilen för att åka till Ludvika, men ett svagt minne säger mig att det var någon gång efter halv fem. Olivia reagerade som väntat när vi klev innanför dörren: hon blev väldigt glad av att se mig, men hon höll sig på avstånd från Micke. Det dröjde dock inte länge innan hon kände sig bekväm och det slutade med att hon ville att han skulle leka med henne. Han fick t.o.m. en puss på munnen efter att jag visade hur man gjorde. Vi hade inte räknat med det (varken jag, Micke, Madelen eller Anders) eftersom hon aldrig kramar eller pussar mig och då verkligen älskar hon mig!  Det var underbart att se eftersom det visar att han har god hand med barn (han gick så snällt med på det Olivia ville) samtidigt som Olivia blir mer social - vilket innebär att hon kan leka med oss båda när vi är och hälsar på istället för enbart mig.

Jag får inte glömma bort att nämna den största anledningen till besöket: Nelly - som det nya tillskottet skall heta. Hon vilade så sött på soffan när vi anlände. Jag ville inte verka påträngande eller störa hennes sömn, men jag kunde inte hålla mig från att sätta mig ned och stryka henne över pannan.  Efter en stund blev jag tillfrågad om jag ville hålla henne och jag tvekade inte en sekund! Det var magiskt och man insåg återigen hur mycket man verkligen längtar efter en egen familj. Det verkade t.o.m. som att Micke var sugen då han emellanåt inte kunde slita blicken från henne. Han fick också prova att hålla henne - efter att jag insisterade. Han vågade nämligen inte till en början då han, som jag, inte ville verka påträngande. Det gick dock hur bra som helst och hon sade inte ett ljud, utan sov vidare. Det togs tonvis med bilder också - varan majoriteten var på barnen.

Vi hann inte göra så mycket mer innan det var dags att åka hem. Vi satte oss i bilen kl.21:00 och var hemma i Västerås en och en halv timme senare - och där är vi nu. Bara detta som skall postas, sen är det dags att gå och lägga sig!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?