Kan det ha varit ett missfall?
Publicerat den

När jag gick på toaletten tidigare under dagen upptäckte jag någonting som såg ut som en bönliknande klump. Jag hann inte studera den vidare av den anledningen att den simmade vidare ner i avloppet samt att det rann relativt mycket blod. Det kom bland annat långa strängar med slem (tjockt blod) och det var nästan så att jag började fundera över om det inte är så att jag har fått missfall. Jag brukar nämligen kunna stå ut med mensvärken, men igår var den verkligen hemsk! Jag hade för en stund funderingar på om vi inte skulle åka in till akuten, men det behövde vi lyckligtvis inte. 

Jag skall till barnmorskemottagningen om tre och en halv vecka i samband med en uppföljning av blodtrycken, men jag funderar på om jag inte skall ringa och be om att få komma tidigare - så att vi kan konstatera om det endast var mens eller om jag faktiskt har erfarat ett missfall. Det borde inte vara det sistnämnda eftersom ingen i familjen har varit med om det, men man vet aldrig. Det kanske är lika bra att kolla upp det så att det inte sätter käppar i hjulet för det under våra nästkommande försök.
 
 

Det här inlägget är publicerat i efterhand
(2013-09-15)






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?