Dove Nourishing Oil Care Conditioner
Publicerat den

Jag är som tidigare nämnt medlem hos Buzzador och tänkte berätta om den senaste kampanjen:"Dove Nourishing Oil Care Conditioner är ett intensivbalsam som ger tre gånger mer näring än ett vanligt. Den unika vit- och guldrandiga formulan består av balsam med inpackning som även gör mycket torrt och frissigt hår mjukt och glansigt. Använd dagligen efter schamponering istället för ditt vanliga balsam. Dove Nourishing Oil Care Conditioner är ett nytt hårvårdssystem för torrt hår. Dess unika formula av viktlösa naturliga oljor tränger snabbt in i håret utan att göra det fett."

Jag har i dagarna provat att använda denna produkt och kan säga som så att jag endast var nöjd i det ögonblicket som jag applicerade det. Håret kändes lent och mjukt, men jag hade svårigheter att kamma/borta det samt att det såg flottigt ut när det väl hade torkat. Det står i en folder som jag fick med i leveransen att balsamet skall motverka statiskt hår, men det var snarare så att jag fick det - eftersom jag inte har det i vanliga fall.

Jag skulle inte rekommendera Dove Nourishing Oil Care Conditioner till den som har långt hår (och som har en tendens att få tovor i nacken), men jag tror att den skulle kunna vara någonting för den med en kort frisyr - på sin höjd. Det är givetvis olika från person till person. Det finns säkert de som har upplevt denna produkt som bra, men jag gillade den inte! Jag kommer att hålla mig till Head & Shoulders.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?