Det börjar närma sig BIM
Publicerat den

Den 4/2 bestämde vi oss för att starta bebisverkstaden. Vi har inte varit tillsammans särskilt länge, men det känns verkligen rätt och vi är säkra på varandra. Vi har diskuterat saker som barn och hus - och hoppas på att ha båda delarna inom ramen av ett år. Det förutsätter då att jag blir gravid senast i maj, men sådan tur lär vi säkerligen inte ha. 

Vi är idag inne på vårat första försök och som det är nu ser det ut som att vi inte lyckades av den anledningen att jag i början av veckan fick svaga smärtor i nedre delen av magen (livmodern, förmodar jag) och som har ökat något med dagarna. Det är dock ingenting som är konstant utan det kommer någon enstaka gång per dag. Jag hade i och för sig en hemsk mensvärk dagarna innan bim vid min senaste graviditet, så det är inte helt omöjligt att det är en bebis i magen.

Jag försöker att inte analysera mina symptom eftersom jag har varit skengravid tidigare (med en annan man), men det är svårt när man känner att man verkligen vill ha ett positivt besked. Jag har under de senaste veckorna haft följande symptom:

- Svullen och öm mage
- Ömhet i magen varje morgon innan toalettbesök
- Ömma bröst (brukar ha det i normala fall)
- Trötthet (likadant som ovan)
- Huggningar i livmoder- och ljumskområdet
- Humörsvängningar
- Ökade flytningar
- Ökad lukt på flytningarna
- Konstant hunger
- Hudförändringar (fick eksem kort efter att vi började försöka)

Vi inväntar nu mensen, som vi hoppas på skall utebli. Den är beräknad att komma någon gång mellan 26-29/2. Jag kommer eventuellt att ta ett graviditetstest på söndag eftersom mina cykler normalt sätt brukar vara på 30 dagar.
 
 
Det här inlägget är publicerat i efterhand
(2013-09-15)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?