Andra försöket
Publicerat den

Vi gick under gårdagen in på vårat andra försök i samband med att mensen upphörde. Den var inte på besök särskilt länge, vilket enligt mig enbart är positivt eftersom det innebär att vi kan fortsätta där vi slutade. Vi har dock kommit överens om att inte ha sex lika ofta som tidigare eftersom det kan påverka våra chanser negativt. Vi kunde nämligen inte hålla fingrarna i styr, utan det slutade med att vi hade sex varje dag (ibland flera gånger). Det är i och för sig förståeligt eftersom vi är nykära och verkligen vill det här. Det finns lyckligtvis andra saker vi kan göra - som inte innebär att mannen får utlösning. 

Skulle det bli så att vi misslyckas även denna gång kommer jag att börja motionera samt se över mina kostvanor. Som det är nu konsumerar jag ungefär som vanligt (jag tillåts att äta vad jag vill i rimlig mängd) samtidigt som jag äter ett kosttillskott som är rekommenderat för kvinnor i fertil ålder. Det innehåller bland annat viktiga ämnen som folsyra - det är samma mängd som i preparaten som enbart innehåller det. Det innebär att man lika gärna kan ta det här eftersom man då får i sig andra viktiga vitaminer och mineraler.
 
 

Det här inlägget är publicerat i efterhand
(2013-09-15)






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?