Funktionärsfest
Publicerat den

Jag hann inte mer än att pallra mig hemåt efter fotograferingen och påbörja redigeringen av bilderna innan jag var tvungen att göra mig i ordning inför funktionärsfesten på Friskis&Svettis, som började kl.18. Jag måste dock säga att det var mer som ett julbord än en fest av den anledningen att det serverades julmat och julgodis.

Funktionärsfesten/julbordet började med att vi samlades i cafeterian och minglade i väntan på att verksamhetschefen skulle hälsa oss välkomna och informera om vad som skulle hända under kvällen. Jag stod och pratade med de som jag har barnpassningen med på onsdagar. Den yngsta, som bara är 15 år gammal, kommer jag bra överens med. Hon är också intresserad av fotografering och vi har kommit överens om att vi skall fotografera tillsammans i vår (jag vågar inte ta ut kameran nu när det är kallt eftersom jag inte har något UV-filter som skyddar linsen). Det skall bli roligt!

Jag minns inte vad klockan var när vi blev insläppta i jympasalen, där vi skulle äta och bli underhållna, men vi behövde inte vänta länge innan vi bord för bord gick tillbaka till cafeterian för att hämta mat och dryck. Det blev potatis (konserverad…), köttbullar, julskinka och julmust för min del. Jag tycker att rödbetssallad är ett måste på julbordet, men det fanns ingen så jag gick bananas på skumtomtarna istället. Mums Vi blev underhållna av en musiker medan vi åt. Han spelade gitarr och sjöng låtar som de flesta är bekanta med, bl.a. någon av Elvis Presley (jag tror att det var Suspicious minds). Han spelade dock inte hela kvällen utan vi blev också underhållna av två DJ’s. Deras musik var helt okej, men jag måste säga att jag föredrog gitarristen då det kändes mer personligt och intimt. Vem som helst kan sätta igång en CD-skiva, men inte alla kan spela instrument.

Jag stannade inte särskilt länge. Jag lovade Mikael att jag skulle vara hemma innan kl.22:00 och han hämtade mig någon gång mellan kl.21:00-21:30. Det var svinkallt ute och jag ville ogärna gå en halvtimme i klänning så han var gullig som erbjöd sig att hämta mig. Kvällen var trevlig, med eller utan rödbetssallad. Nu skall jag kura ner mig i soffan med min älskade karl 






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?