You make me mad
Publicerat den

Jag måste bara få avreagera mig lite... Jag blir så äckligt jävla irriterad på karlar som skall sitta vid sina datorer och spela dag ut och dag in! Jag har ingenting emot att man har skilda intressen och att man gör saker på egen hand, men det skall inte behöva sluta med att hushållssysslorna blir bortglömda och förhållandet lidande. Jag hatar att vara den som måste påminna om saker som skall göras, jag hatar att vara den som måste be om hjälp om och om igen innan de händer någonting, jag hatar att vara den som blir bortprioriterad på grund av att karln påstår att han inte kan gå ifrån datorn och jag hatar att vara den som gråter, inombords som utombords, av längtan efter lite kvalitetstid! Jag kräver inte att min karl skall sätta sina intressen åt sidan och vara med mig jämt och ständigt, men hur svårt skall det vara att pausa och göra någonting med sin flickvän?! Jag har tröttnat på bortförklaringar som att vädret är dåligt, att alla aktiviteter kostar pengar och, klassikern, att karln inte vet vad vi skall göra... Det finns hundratals saker som man kan göra tillsammans, men det gäller att ha fantasi och inte låta saker stå i vägen!
 
Jag kan inte förstå hur man som arbetslös väljer att sitta vid en dator 10-15 h/dag och strunta i eller glömma bort saker som hushållsarbete, ekonomi och förhållande (hur hälsosamt är det på en skala?!). Jag kan dock ha förståelse för den som har arbetat och vill ta det lugnt en stund, men det skall inte behöva gå till överdrift vare sig man har arbete eller är arbetslös. Jag har fått erfara båda delarna och det är inte särskilt roligt... Man känner sig så jävla otillräcklig och ibland vill man göra någonting drastiskt för att fånga karlns uppmärksamhet (som att gå ner i vikt eller skaffa större bröst), men det är inte riktigt så det fungerar.
 
Jag måste vara världens mest ointressanta och oattraktiva människa - det känns åtminstone som det. Jag kan inte komma på någon annan förklaring till varför de karlar som jag har bott med hellre har setat vid datorn än att göra saker med mig. Jag har försökt med det ena och det andra, men ingenting har hjälpt... Vad är det för fel på mig?
 
 
Det här inlägget är riktat till tre av fyra karlar som jag har bott med!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?