Tillökning
Publicerat den

 
Om två veckor blir vi en till i familjen! Jag har tingat en kaninhona (någon av de gråa) som skall vara sällskap till min älskade Malte  Hon är leveransklar på onsdag, men vi kan inte hämta henne innan den 30/8 på grund av att vi inte har någonstans att ha henne. Hon skall inte behöva bo i transportburen i en vecka...
 
Jag har gjort en deal med min syster och hon har gått med på att låna mig en innebur i en eller två månader (då skall vi ha kommit på fötter ekonimiskt och ha råd att köpa den), men den är hemma hos mina föräldrar. Jag vill inte be dem att komma hit och lämna den med tanke på att det inte är billigt med bensin. Jag hade inte velat åka ner med någonting som kan vänta i en vecka om jag vore dem. Jag har iallafall förklarat situationen för säljaren och hon sade att hon är villig att hålla på honan om jag kunde lova att jag kommer och hämtar henne om två veckor. Jag har försäkrat henne om att jag kommer att göra det och gett henne mitt mobilnummer ifall det skulle vara någonting. 
 
Nu är frågan: Vad skall den lilla tösen heta? Hon skall ha ett kort namn som börjar på M! Jag är inne på Millie, men jag är osäker. Det här med namn är svårt. Jag satt och googlade i femhundra år innan jag kom på vad alla mina katter skulle heta. Malte var dock ett solklart val.



Anonym

Skulle Du inte ha en brun kanin? :)

Svar: Nej :) Jag kan inte minnas att jag har sagt det ?
Louise Hedblom



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?