No connection
Publicerat den

Det ser inte ut som att vi kommer att ha bredband, hemtelefoni och digital-tv* den första veckan efter flytten av den anledningen att vi inte har någon aning om vilken dag vi kommer att få tillgång till lägenheten - om det blir fredagen den 31/8 eller lördagen den 1/9 . Det skulle vara bättre för oss rent praktiskt om det blir på fredagen då vi känner att det är omständigt att mellanlanda i Smedjebacken (riskabelt att ha alla saker i släpen över natten). Det är smidigare att åka raka vägen från Västerås till Falun. Jag skall prata med bovärden om två veckor och höra hur det ser ut, men det borde inte vara några problem med tanke på att städbesiktningen kommer att göras den morgonen och med tanke på att han kommer att få nycklarna av Marie så snart hon och karln hennes har lastat ut sina saker. Det är bara en fråga om vilken tid hon kommer att överlämna dem. Hon skulle höra av sig till mig angående det när det börjar närma sig månadsskiftet. 
 
* ComHem har just nu ett combo-erbjudande, men det gäller bara till och med den 31/8 och om vi inte flyttar den dagen måste vi vänta tills de kommer ut med ett nytt erbjudande. 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?