Helping others
Publicerat den

Jag har varit duktig och sökt en hel drös med jobb idag! Jag brukar vanligtvis söka butiks-/säljarjobb, men nu känner jag att det är dags att vidga vyerna och prova lyckan på annat håll (restaurangbranschen och personlig assistans).
 
Jag har berättat om ansökningarna för hjärtat och han var positiv till han fick veta att en av tjänsterna som personlig assistens innebär att coacha en man i 30-årsåldern. Han har en neurologisk sjukdom och har varit rullstolsbunden de senaste tio åren på grund av det, men det hindrar honom inte från att vara fysiskt aktiv. Han söker nu en person som är intresserad av hälsa som kan hjälpa honom med träningen. Jag kände mig träffad när jag läste igenom annonsen på Platsbanken, men jag fick ingen vidare respons av hjärtat. Kan Ni gissa vad han hade mage att vräka ur sig? Han sade att det är bättre att den här mannen anställer en manlig assistent/coach på grund av att man blir mer motiverad och lyhörd av en manlig coach jämfört med en kvinnlig (jag håller inte med honom). Han sade också att det är bättre om jag inte blir anställd, för då slipper han vara svartsjuk och orolig över att någonting skall hända (han är livrädd för att jag skall vara otrogen, men det kan jag med fem miljarder procents säkerhet säga att jag aldrig i helvetet kommer att vara. Han har ingenting att vara orolig över).
 
Vad roligt det är när man får stöd av sin partner.... Jag är dock inte den som ger upp! Jag skall arbeta med någonting som har med ledarskap att göra en dag vare sig hjärtat vill det eller inte. Han borde veta vid det här laget att han kan lita på mig och låta mig arbeta med hälsa/idrott/träning med tanke på att jag verkligen, verkligen, brinner för det.



Johanna

Måste säga att jag tycker att det var grymt dumt sagt av din Karl!!
Han lär väl för sjutton kunna lita på dig!! :@



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?