Cash
Publicerat den

Jag var till banken idag för att sätta in pengar på Ronjas konto (tingningsavgiften för Millie). Jag var helt säker på att det skulle gå snabbt och utan problem, men när det blev min tur och jag kom fram till disken sade mannen som stod bakom den att de har slutat använda sig av kontanter! Han visade mig en maskin i rummet intill som jag kunde använda för att göra insättningen, men det skulle kosta 150:- p.g.a. att pengarna skulle sättas in på ett konto i en annan bank. Ett annat alternativ var att göra det hela över internetbanken. Jag hade gjort det om jag kunde, men nu var det inte möjligt av olika anledningar... Det var bara att vända på klacken och gå hem i alla fall. Det slutade med att mamma fick göra överföringen från sitt konto. Hon får pengar av mig på fredag när hon kommer för att hjälpa oss att flytta.
 
Vilket krångel... Nu är frågan om det är likadant på alla Swedbank-kontor eller om det bara är på kontoret i Västerås.



swedbank

Det är så på alla banker inom Swedbank eller så finns det dom kontoren som har någon månad till innan det är borttaget .



URL:


Anna-Maria

det är lika på alla swedbank-kontor..



URL: http://itsnotalifeitsadream.blogg.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?