Want you next to me
Publicerat den

Jag lyckades inget vidare med att vara vaken denna helg. Första natten gick jag och lade mig redan kl.01 på grund av att jag var så fruktansvärt trött efter att ha pluggat hela dagen och andra natten, d.v.s. natten till idag, gick jag och lade mig kl.02:30 på hjärtats beordran. Jag var inte trött och hade utan tvekan kunnat vara vaken längre, men han ville att jag skulle göra ett försök att sova och resultatet blev att jag slog upp ögonen kl.07. Jag kan helt enkelt inte sova ordentligt om jag inte är trött, vilket jag sällan är. Jag har haft sömnproblem i snart ett och ett halvt år, men det är ingenting som jag planerar att söka vård för. Det är ingenting som stör min dagsrytm. Det skulle dock vara skönt med normal sömn, men man kan inte alltid få som man vill...

Hjärtat kommer förövrigt hem idag och jag längtar så att jag håller på att bli tokigt.
Det var skönt med tystnad första dagen, men igår var det så ensamt att jag hade svårt att hitta motivationen till att plugga. Jag hoppas att den skall komma tillbaka idag så att jag får någonting gjort.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?