Sunshine, bloody sunshine
Publicerat den

God morgon, allesammans! Jag är på strålande humör denna lördagseftermiddag. Varför vet jag inte, men vad spelar det för roll? Det är vackert väder ute, jag har världens mest underbara karl, jag känner mig allmänt pigg samt att jag möttes av värmande kommentarer imorse. Hur kan man inte bli glad av det?

Jag har ingenting planerat för dagen mer än att jag skall skriva på projektet och försöka bli klar med en släpande uppgift (den skulle ha varit klar och inlämnad i torsdags, men på grund av situationen har jag fått ytterligare en vecka på mig). Jag har haft funderingar på att dra med mig hjärtat till Erikslund för en shoppingrunda. Vi fick nämligen ett stort rabatthäfte när vi handlade på CityGross och eftersom kupongerna går ut om två veckor är det lika bra att försöka använda de så snart som möjligt - de som är intressanta. Jag kan behöva komma utanför lägenheten en stund.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?