Give me a miracle
Publicerat den

På måndag är vi lediga eftersom det är klämdag, men jag skall svänga förbi skolan en stund på eftermiddagen för att diskutera min situation med biträdande rektor och kurator. Jag kommer säkerligen få berätta bakgrunden till varför jag mår som jag gör och berätta om min vardag (vad som rör sig i huvudet när jag kliver ur sängen). Jag hoppas att de skall förstå och godkänna förslaget om att studera på distans. Jag kommer aldrig orka psykiskt om jag skall vara i skolan...

Hjärtat vill såklart att jag skall vara i skolan om dagarna, men jag har förklarat för honom att det inte fungerar eftersom jag inte kan koncentrera mig. Det enda som rör sig i huvudet när jag sitter i skolbänken är:"Kan vi inte sluta någon gång så att jag får gå hem och plugga i lugn och ro?". Jag praktiskt taget sitter av tiden och hur bra är det, egentligen?



Sara H

Hur kommer det sig att det blivit såhär nu med din skolgång? Jag menar, med Dennis så var du ju jätte motiverad att fixa skolan ordentligt och att få MVG i princip allt. Men nu nöjer du dig med ett Godkänt.. Så lät det inte tidigare, så vad hände egentligen?

Kanske var lättare att plugga och allt när både du och Dennis gick i skolan samtidigt och hade era planer. Så ni var tvugna att fixa skolan och komma ut i arbetslivet. Det verkar som att när du har en karl som jobbar och du går kvar i skolan, så bryr du dig inte lika mycket och kan nöja dig med att livnära dig/er på hans lön. Är det inte dags att försöka komma ut Du också i arbetslivet, så du får arbetslivserfarenhet istället för bara en massa utbildningar? Det brukar värderas mer än utbildningarna faktiskt.



Men som sagt Du gör som du vill och vad som blir bäst för dig. Det är bara lite tankar jag får när jag läser det du skrivit.



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?