Baby calf
Publicerat den


Vi har idag varit till Vallby friluftsmuseum (eller Vallbygårdarna som jag kallar det eftersom vi endast kikar på djuren). Hjärtat undrade om vi inte skulle ta och hitta på någonting - eftersom det kan vara svårt efter ledigheten i och med att han kommer hem relativt sent samtidigt som jag sitter med uppgifter om kvällarna. Han uppmanade mig att ta med systemkameran eftersom han vet hur mycket jag gillar att fotografera, så jag packade ner den i väskan och hoppade in i bilen. Vi svängde förbi ica en snabbis av den anledningen att vi ville ha någon bulle eller kaka till saften. Det blev en rulle med ballerina och en påse med gifflar. Jag älskar den kombinationen! Mamma brukade nämligen köpa det när vi var mindre. *mums*

Det var väldigt kallt ute, så vi bestämde oss för att fika hemma efter den ordinarie snabbrundan. Jag fotograferade inte särskilt mycket eftersom det inte var några växtligheter på gården, majoriteten av djuren var inte i sina inhängnader samt att jag har konstaterat att jag måste (!) börja lära mig de manuella inställningarna. Vi hade trevligt den stund som vi var där, vilket var huvudsaken. Det är alltid lika mysigt att hitta på saker tillsammans.




Annika

Fin blogg :)



URL: http://blogofphoto.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?