Swedish chef
Publicerat den

Det är hjärtat som står för matlagningen i det här hushållet medan jag ansvarar för majoriteten av städningen. Det händer dock emellanåt att jag slänger på mig förklädet och senast det hände var tidigare denna kväll. Vi har i dagarna gjort ett matschema (eller en matsedel om man föredrar att kalla det för det) och det stod kokt torsk med potatis och äggsås på dagens datum. Det är bestämt att vi skall äta fisk på onsdagar och eftersom det var jag som föreslog rätten fick jag äran att tillaga den trots att jag aldrig har gjort det tidigare... Det enda problemet som uppstod var i samband med att såsen brände fast i kastrullens botten. Jag lyckades dock rädda den genom att försiktigt skrapa ur den i en annan kastrull - med risk för att den skulle ha blivit förstörd annars.

Det var väldigt gott, men vi tyckte att det var synd att det inte gjordes mer sås. Jag skall komma ihåg att göra en dubbel sats av den nästa gång jag lagar det, för det kommer att bli fler gånger!



ENDENISE - a mama's story

sv: Visst var det en gitarr :) kram



URL: http://endenise.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?