I'm looking forward to this
Publicerat den

Denna vecka har gått förvånansvärt fort, vilket enbart är positivt eftersom det innebär att projektarbetet går av stapeln imorgon! Det skall bli spännande att se om det fungerar eller inte. Min förhoppning är att sötsuget och celluliterna skall minska. Det skadar inte heller om ett par kilon ramlar av, men det är ingenting som jag räknar med trots att jag kommer att träna ca tio timmar per vecka (dagliga promenader, styrketräning och dans). Det återstår dock att se vid den första vägningen/mätningen den 9/10.

De senaste dagarna har ägnats åt diverse uppgifter i hälsopedagogik, vilket också är anledningen till att det har varit relativt tomt här. Det har varken funnits tid eller energi till att uppdatera. Det ser dock ut som att det börjar lätta eftersom jag endast har projektarbetet samt naturkunskapen att fokusera på (förutsatt att vi inte blir bombade med arbete veckan som kommer).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?