Where did you go?
Publicerat den


De senaste veckorna har passerat i en rasande fart och det känns som att man inte har hunnit med att göra ett skvatt trots att jag har tatuerat mig (för tredje gången), besökt minneslunden, hälsat på mina föräldrar, varit på bio, betat av ett par uppgifter m.m. Man skulle nästan ha uppfunnit en klocka som kunde stanna tiden för en sekund. Kan behövas med tanke på att det är mycket som skall göras på så kort tid.

Har ingenting roligt att dela med mig av för tillfället, utan min helg har sett ut som så att jag har varit hos mina föräldrar (medan Dennis har varit hos sina). Vi var på vift hela lördagen i samband med att jag skulle tatuera mig hos Elaine. Det gick som väntat bra, men det gjorde en aning ont. Nästan så att det var värre denna gång än senast, men sittningen tog endast åttio minuter så det var bara att bita ihop. Texten blev väldigt bra (trots att den sitter en aning snett. My bad eftersom det var jag som sade åt henne att sätta ned stencilen) och det går inte att vara annat än nöjd. Den första tatueringen har en stor innebörd för mig, men denna måste ändå betyda mer eftersom den enbart är tillägnad Kim. ♥

Efter gaddningen bestämde vi oss för att åka till Kupolen av den anledningen att Elias behövde införskaffa kläder. Det blev dock endast en tjocktröja, om jag inte minns fel. Han verkar vara väldigt kräsen när det kommer till utseendet. Han vägrar t.ex. handla på Dressman. Det skall vara sportswear - Stadium, Team sportia osv.


När Elias fått sin tröja och en vattenflaska begav vi oss till godisaffären (Mumsfillibabba) som finns på bottenvåningen. Vi fullkomligt älskar deras utbud, så vi kunde inte låta bli att köpa varsin påse. Jag skall dock inte inviga min förrän om två veckor eftersom jag fortfarande går på diet. Ser fram emot att få mumsa i mig allt som ligger i den. *dreggel*

Eftersom Moder natur var generös när det kom till vädret samt att vi ändå var i närheten passade vi på att svänga förbi minneslunden. Det var som vanligt uppiggande och en aning rörande av den anledningen att vaktmästaren lämnat kvar alla kramdjur som har placerats (vid min utvalda plats) sedan den 2:a januari föregående år. Allt annat brukar slängas (blommor, dikter, ljus osv), men inte kramdjuren. Jag blir lika glad varje gång jag ser dem.

Jag brukar alltid fotografera sakerna som jag har med mig samt en del av minneslunden, men denna gång var det allt annat än lyckat. Systemkameran vill inte riktigt som jag vill, vilket Ni också kan se ovan. Skulle behöva ett nytt objektiv. Ett som är anpassat för närbilder. Det jag har nu passar bäst till saker på längre håll.

Söndagen såg ut som så att mamma skjutsade ned mig till Västerås. Hon skulle ändå till Ikea för att inhandla saker till jobbet, vilket var skönt eftersom jag inte är särskilt förtjust i att åka buss eller tåg. Vi handlade även på Ica Maxi samt åt mat tillsammans. Visserligen endast kokkorv, men det är bättre än ingenting.

Det känns bra att återigen vara hemma. Det kommer dock att bli en väldigt stressig vecka av den anledningen att vi skall ha ett prov samt att jag har tre stycken uppgifter som skall lämnas in. Har inte börjat med någon av dem, så jag måste lägga på ett kol!




Emma

Varför satt ni inte bara om stencilen ?:p



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?