Are you stupid or something?
Publicerat den

Systemkameran har äntligen hämtats ut, men som det ser ut nu måste den återigen lämnas in för reparation av den anledningen att Nikon endast uppgraderade mjukvaran och ingenting mer. Det innebär att displayen fortfarande beter sig konstigt (lyser svart/gult efter att ett foto har tagits. Det gjorde den inte innan smällen i golvet), vilket är oroväckande eftersom det inte framgår i reparationsföljesedeln om jag kan använda den eller inte. Det står endast "Vi kan intyga att er produkt fungerar enligt tillverkarens specifikationer och att den är fri från defekter". En missfärgad display måste ändå räknas som en defekt i och med att den faktiskt är trasig! Den fungerade galant innan incidenten och enligt syrran (som har fotograferat i ett antal år) skall en kamera inte ta stryk av ett fall på 60-70 cm. Inte i den utsträckningen.

Ett inte alltför trevligt samtal väntar dem. Man skall inte behöva vänta sex och en halv vecka på att få tillbaka sin kamera i samma skick som den var när man lämnade in den. Tänker inte acceptera en trasig kamera, utan den skall (!) repareras. Annars skall jag ha ut en ny. Tecknade inte fem års garanti för ingenting.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?