We're almost there
Publicerat den


Det ser ut som att allt kan komma att ordna sig relativt snart, vilket känns väldigt bra av den anledningen att vi vill kunna gå vidare med våra liv. Vart Dennis kommer att ta vägen är fortfarande oklart, men om turen är på hans sida behöver han inte bosätta sig hos sina föräldrar - och därmed förflyttas till en skola i närheten. Vi försöker att se oss omkring efter en lägenhet eller ett rum som är ledigt omgående, så det är bara att hålla tummarna för att det skall dyka upp någonting. Har Ni tips får Ni gärna komma med det.

Det kommer att kännas tomt och tråkigt efter separationen, men det är som jag brukar säga: tråkiga saker händer, men man måste försöka blicka framåt och göra det bästa av saken. Vi har kommit överens om att inte ta bort varandra på Facebook (och andra sajter där vi är vänner) eftersom vi vill bevara vår relation genom att vara vänner. Det återstor dock att se om det kommer att fungera. Har aldrig haft kontakt med en föredetta efter ett uppbrott, av olika anledningar.

Kan tillägga att den där killen som jag pratade om tidigare har kontaktat mig och meddelat att han inte är arg över att jag undanhöll viktiga detaljer för honom. Han säger att det är framtiden som är viktig. Att det förflutna är oväsentligt. Det känns obeskrivligt bra eftersom jag är väldigt fäst vid honom. Har dock inga planer på att inleda ett förhållande direkt, utan saker och ting skall tas omhand först. Han har förståelse för det och det verkar som att han är villig att vänta.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?