We need to work harder!
Publicerat den

Det har varit en hård arbetsvecka av den anledningen att jag, som tidigare nämnt, har halkat efter så att det skriker om det i kursen marknadsföring. Det enda posivita med det är att det finns möjlighet att ta igen det - eftersom den avslutas i vår då det är en hundrapoängskurs. Ser givetvis att man försöker att vara i fas med så mycket som möjligt, men skulle man inte lyckas med det innan jul (som är målet) måste man helt enkelt arbeta arslet av sig under vårterminen. Jag är dock van vid ett högt arbetstempo, så det borde inte vara några problem.

Hade förövrigt två stycken prov i eftermiddags varav ett var i just marknadsföring. Det gick som väntat väldigt dåligt, men jag förvånade mig själv genom att försöka besvara så många frågor som möjligt. Huruvida det blev rätt kan jag inte svara på såhär på rak arm, utan det visar sig förmodligen senare nästa vecka. Kan med nittio procents säkerhet säga att jag inte klarade upp till ett godkänt, men det gör ingenting eftersom jag (tack vare provet) insett vad det är som jag måste kunna. Skall höra med min lärare om man har möjlighet att göra ett omprov längre fram.

Det gick lyckligtvis betydligt bättre på provet i organisation och ledarskap - som förövrigt är en väldigt rolig kurs. Den handlar om ledarskap i allmänhet (mestadels inom organisationer och företag). Den avslutas inom ramen av några veckor. Jag har dock bra självförtroende när det kommer till den av den anledningen att jag har gjort väldigt bra ifrån mig på alla uppgifter. Det återstår att se hur provresultatet blev. Jag besvarade alla frågor, så ett godkänt kommer jag utan tvekan att ha. Hoppas att man kan uppnå högre höjder - då jag satsar på VG/MVG.

Det skall tilläggas att dessa läses på distans.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?