Motivation issues
Publicerat den

Skulle verkligen behöva ta itu me diverse uppgifter, men av någon anledning sviker motivationen. Den har inte varit närvarande de senaste veckorna (inte i den utsträckning som den har varit tidigare) och det känns som att det kommer att fortsätta så - åtminstone till jul. Skall dock försöka att kämpa vidare eftersom det inte är särskilt många månader kvar till studenten - sex och en halv!

Det skall bli spännande att se hur slutbetygen kommer att se ut. Kan med hundra procents säkerhet säga att jag inte kommer kunna åstadkomma lika höga betyg som föregående läsår. Det gör dock ingenting av den anledningen att man skall vara nöjd så länge man har ett godkänt i alla eller majoriteten av kurserna, vilket jag utan tvekan kommer att ha - om inte mer. Snittet för pågående läsår är väl godkänt i alla ämnen. Det skulle givetvis vara trevligt att kunna åtstadkomma mer, men som det är nu kommer det endast att finnas tre mvg i slutbetyget (har då fjorton stycken totalt). Det är inte fy skam, men jag som har en tendens att sikta mot stjärnorna kan komma att bli besviken. Det återstår dock att se. Hoppas på att motivationen och glädjen skall återkomma efter juluppehållet. Tror att en längre ledighet kan vara lösningen på problemet.







Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?