Change a habit
Publicerat den

Det var tidigare sagt att projektarbetet skulle bestå av sex stycken dieter, men pga. att det är alldeles för påtagligt för kroppen har jag bestämt mig för att korta ned det till två: lchf och GI-metoden - eftersom de är väldigt populära samt att många känner till dem.

Det återstår endast två och en halv vecka av den praktiska delen, vilket innebär att det är dags att påbörja den teoretiska (rapporten/resultatredovisningen). Kan hända att den publiceras på Facebook - om det finns intresse vill säga.

När den praktiska delen samt pågående diet är avslutad kommer mat- och träningsdagboken att återupptas. Vägning av livsmedel med hushållsvåg kan komma att bli aktuellt. Det känns nämligen som att det är dags att, en gång för alla, komma igång med en förändring. Det är inte första försöket, men denna gång är jag mer motiverad än någonsin - mycket tack vare att Dennis har bestämt sig för att påbörja ett träningsprogram som jag har satt ihop åt honom. Vi kommer att motivera varandra genom FunBeat - där vi kan utbyta tankar och idéer, kika på varandras aktiviteter m.m. Det skall faktiskt bli roligt.
Saknar att vara fysiskt aktiv (tilläts inte att vara det under projektarbetet pga. att tanken var att se vilka resultat man kunde uppnå enbart genom att ändra sina kostvanor). 





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?