Barnfotografering nummer ett
Publicerat den

Det enda som har hänt det senaste dygnet som är värt att nämna är kvällens barnfotografering. Sarah och Micke har nämligen varit på besök i syfte att prata av sig samt ge mig en chans att öva på porträtt. Det här var första gången någonsin som jag fotograferade barn och det var som väntat väldigt roligt - trots att vi inte fick till det med ljuset riktigt. Svårt när man är inomhus och inte har kunskap om ljussättning. Vi har iaf kommit överens om att nästa fotografering blir utomhus - antingen i höstmiljö (t.ex. i en lövhög) eller i snön. Det skall bli spännande!

Det känns som att passionen och intresset för fotografering äntligen har kommit tillbaka. Det har varit så fruktansvärt mycket den senaste tiden, så man har inte haft någon som helst ork att ta fram kameran. Nu är det dock annorlunda! Skall försöka att hinna med en eller ett par sessioner i veckan - förutsatt att skolan inte upptar hela min tid. Det borde den inte göra i och med att jag är på god väg att arbeta ikapp.



Madde

SV:

Jag trodde det skulle vara jobbigt. Har haft min i fem år, men hellre plocka ut den än att den växer ut. En kompis visade nämligen sin navel efter en graviditet. Hon tog inte ut sin. Den växte ut. Så vi får se om den sätts tillbaka sen.



URL: http://madeleinethordsson.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?