Vilken tur att jag har en sådan glöd
Publicerat den

Det kommer att bli en sen kväll denna fredag av den anledningen att jag måste försöka bli klar med naturkunskapen i och med att den skall vara inlämnad absolut senast på onsdag. Även om jag skulle kunna ta det relativt lugnt fram tills dess känns det som att det är lika bra att bli klar med allting så att jag kan njuta av den lediga tid jag får, för det var länge sedan jag hade någon form av fritid. De senaste månaderna har upptagits av studier och det ska därför bli skönt att få ta det lugnt för ovanlighetens skull. Få spendera mer tid med Dennis, framförallt.

Kvällen har bestått av vila samt pluggande då jag känner mig en aning stressad över att jag har kompletteringar kvar att göra. Efter allt slit borde jag inte dra på min detta, men förmodligen har jag helt enkelt slarvat och jag får väl vara glad över att det är två enkla saker som jag skall ändra/skriva om.

Det ska bli spännande att se hur länge vi kommer att stanna uppe, men förhoppningsvis sover vi inom loppet av tre timmar då det kan vara välbehövligt med några timmars sömn innan familjen kommer på besök imorgon. De ska hjälpa oss att handla, åka till IKEA samt lämna en mobiltelefon och utemöbler (som vi skall ha på balkongen). Det börjar bli standard att de kommer på besök fram emot löneutbetalningen, men det känns faktiskt väldigt bra för oss eftersom det är svårt att storhandla när man inte har någon bil.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?