Nu kanske sommaren äntligen är på väg
Publicerat den


Det var denna morgon tänkt att jag skulle ta sovmorgon till kl.08, men det slutade med att jag klev upp 40 min tidigare dels pga. att jag har så fruktansvärt ont i magen och dels pga. att Engla hade skrikit sedan kl.06. Det innebär att jag fick nog och kände mig tvingad att släppa ut dem, så jag klev upp för att göra det.

När jag kikade ut genom fönstret upptäckte jag att det fina vädret har kommit tillbaka och det var väl på tiden med tanke på att det har varit mulet samt småregnat och haglat i ett par dagar nu, vilket inte gillas även om växtligheten behöver det. Jag hoppas nu på att solen stannar ett tag innan det mulnar på nästa igen.

Denna torsdag kommer inte att bjuda på någonting utöver skolan samt det fortsatta pluggandet när jag har kommit hem. Det är klart att det hade varit skönt att få ta det lugnt och bara slappa någon gång, men som det är nu känns det som att det bara är slöseri med tid då jag behöver lägga ner så mycket tid och energi jag kan på mina uppgifter i och med att jag har så höga ambitioner.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?