Det ska bli kul att se hur det går nu på slutet
Publicerat den

Det blev en kort skoldag för min del då jag slutade vid lunchtid och om det inte vore för att DHL skulle leverera Maltes bur mellan kl.13-15 så hade jag stannat kvar och arbetat med habiliteringen. Vi blev nämligen introducerade till en ny uppgift som skall göras så snart som möjligt. Den skulle helst bli/vara klar idag, men pga. att jag är en pluggis och skriver mycket kommer jag inte att kunna lämna in den förrän imorgon. Jag tror dock inte att det gör någonting så länge den lämnas in med kvalitet.

Redovisningen i rehabilitering gick väldigt bra och det var från början sagt att man skulle redovisa sin egen idrottsskada plus en till (som någon annan redovisat), men vi i min grupp behövde inte prata om vår då den var på MVG-nivå. Det innebär att jag endast behövde redovisa den andra skadan - kraftig hjärnskakning. Även där gick det bra, men inte hela vägen utan det landade på ett VG+. Det gjorde dock ingenting då Johan sade att jag kommer att få högsta betyg i kursen om uppgifterna i habilitering är av kvalitet och det ska inte vara några som helst problem i och med att jag alltid tar mig tid till mina uppgifter. Allt för att de ska bli så bra som möjligt.


Han gav mig även beröm då han anser att jag är väldigt duktig och jag tolkade som att han inte enbart menade i denna kurs eftersom han har gett mig beröm även på specialidrotten. Det är alltid lika roligt när någon ser att man tar sina studier på allvar och att man vill samt kan lära sig. Det håller motivationen uppe.

Under gårdagen fick jag reda på att vi måste skriva ett preparation material innan fredag för att få delta vid det nationella provet i engelska, men när jag pratade med Helen tidigare idag sade hon att jag inte behöver pga. att jag är så pass duktig i ämnet samt att hon vet att jag kommer att klara det kalant ändå. Det innebär att jag inte behöver stressa med den uppgiften under dagen samt morgondagen, utan jag kan istället fokusera på habiliteringen samt den medicinska grundkursen.


När jag klev innanför dörren var klockan 12:30 och eftersom det då var en stund kvar till leveransen satte jag mig i köket för att plugga. Jag sitter alltid där inne pga. att jag fokuserar samt koncentrerar mig bättre i och med att det inte finns någon tv där som lockar. Varje gång någon öppnade hissen eller dörren till trappen trodde och hoppades jag på att det var DHL, men det dröjde ända tills kl.14:50 innan de kom.

Efter att ha tagit en titt på buren kan jag konstatera att den är begagnad, d.v.s. att någon har använt den innan mig. Gallret var nämligen väldigt snett och framluckan gick inte att stänga. Det hade även försvunnit färg på de delar där luckorna sitter och det är endast möjligt om man öppnat samt stängt de mycket. Jag fick även med en höhäck och den var givetvis missfärgad, så jag kommer aldrig att köpa en kaninbur på Grand-prix igen. De har dock väldigt bra varor för katter, så dessa kommer jag att fortsätta att köpa. Dock inga kaninburar.



Elin - Gravid v.35

Kan du inte reklamera o säga att den var använd redan innan du fick den?



URL: http://summermom.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?