Myror i brallan
Publicerat den

Det har varit full rulle i lägenheten större delen av dagen då jag har diskat, dammsugit, gått ut med soporna, rengjort tv-bänken, burit ner cyklarna i förrådet, plockat undan kartonger som vi inte behöver samt möblerat om på balkongen. Det känns skönt att allting nu är gjort och det skall bli spännande att se vad Dennis säger angående möbleringen i och med att allt bråte nu är borta. Förmodligen tycker han precis som jag - att det ser mer hemtrevligt ut. Eira och Engla verkar iaf gilla det då de har spenderat större delen av dagen där ute och jag tänker snart göra de sällskap.

Eftersom solen värmer samt skiner så vackert har jag funderingar på att gå ner på stan för att möta Dennis i och med att han fortfarande är i skolan, men pga. att han inte svara på Facebook ser det ut som att det inte kommer att bli av. Skulle han få för sig att svara kan jag med säkerhet säga att han enbart vill komma hem och ta det lugnt då hans dagar är väldigt långa (08:30 - 16:30). Det skadar dock inte att fråga.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?