Det är tillåtet att unna sig vackra saker
Publicerat den

Gickr helps you to pimp your myspace


Det är nu tre dagar sedan som Brottsoffermyndigheten betalade ut mitt skadestånd och om sanningen skall fram har jag stor ångest över det i och med att jag vill tänka smart istället för att impulsköpa saker som jag egentligen inte behöver. Det skulle vara busenkelt att spendera hela beloppet på bl.a. kläder, skor, smink, tatueringar m.m, men jag vill försöka tänka smart samt vara sparsam även om det är mina pengar - pengar som jag kan använda till vad jag vill.

Många av oss har någon gång önskat en stor summa pengar, men tro mig - när man väl sitter där är det otroligt svårt att bestämma sig för vad man skall spendera dem på. Som det är nu har jag råd att köpa allting som står på min önskelista, men eftersom jag vill agera vuxet och visa att jag kan hantera pengar får jag helt enkelt prioritera det som är viktigast och i mitt fall är det ny legitimation samt kläder (då jag är i stort behov av det). Det kommer givetvis att inhandlas andra saker som bl.a. en systemkamera, men det får dock bli senare då jag vill ta det viktigaste först.

De senaste månaderna har jag använt samma kläder hela tiden (5-7 klänningar) och pga. att jag har tröttnat på det skickade jag tidigare under dagen iväg en beställning på Nelly.com. Eftersom de ständigt uppdaterar sitt lager och utbud finns risken att man inte hinner köpa de kläder man faktiskt gillar och det kändes därför som att det var lika bra att passa på då det för tillfället finns mycket fint.

Eftersom jag fullkomligt hatar byxor fick det bli 10st klänningar (som Ni kan se ovan). Det skall till dem införskaffas leggings samt att alla mina skor skall lämnas in till skomakaren. Det känns som att det är onödigt att köpa nya när jag faktiskt har ett antal som enbart behöver nya klackar.



sidecut redhead - 21 år och väntar tvillingar

sv: jodå det orkar jag nog ;)

Var svarthårig förr och behövde färga en gång i månaden pga utväxten så :P



URL: http://mammaems.webblogg.se/


mamma till liam

köppte du liak dan model fast olak förger



URL: http://respekteravar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?