Det börjar bli standard
Publicerat den

Det har varit en rolig samt fullspäckad dag av den anledningen att familjen har varit på besök. Det är nästan så att det har blivit standard att de åker ner runt löneutbetalningen för att bl.a. hjälpa oss att storhandla, men också för att besöka IKEA. Vi har givetvis ingenting emot att de är här med jämna mellanrum då det alltid är lika trevligt att träffa dem samt att det är skönt att få hjälp att storhandla i och med att alla stormarknader ligger en bit ifrån vår bostad. Det är svårt att få med sig alla varor på bussen och det är bara omständigt att behöva åka fram och tillbaka.

Som många av Er säkert redan vet brukar vi vid dessa besök åka till IKEA samt Willys, men pga. att vi bestämt oss för att köpa en till kattlåda valde vi att först svänga in på Ö&B. Det fick bli en ljusblå låda då jag tidigare under dagen läste att katter tydligen skall dras till färgen. Om det stämmer är en helt annan femma, men det tåls att prova då vi är mottagliga för alla tips och råd.

Snäll som mamma är erbjöd sig att betala de saker som vi plockat åt oss. Denna gång blev det en lykta, återförslutningsbara påsar, påsklämmor, sittdynor till stolarna på balkongen, galgar och fem stycken burkar. Jag fick även en mobiltelefon, Nokia C3-00. Tack så mycket.

Efter att vi storhandlat begav vi oss tillbaka till lägenheten för att laga mat. Det fick bli tacos då mamma erkände att hon saknar det i och med att de inte äter det hemma längre av den anledningen att folket (d.v.s. Elias och pappa) har tröttnat på det. Det var iaf gott, men jag förstår varför det inte äts särskilt ofta - det mättar inte.

Det finns inte så mycket mer att säga om dagen mer än att vi är tacksamma för alla saker som vi har fått samt att vi tackar för besöket.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?