Allting kommer att gå min väg till slut
Publicerat den

Tack vare att jag under gårdagen blev klar med samt lämnade in naturkunskapen har David gett mig ledigt under förmiddagen. Det innebär att jag hade kunnat ta sovmorgon, men pga. att det var relativt ljust i rummet samt att Eira och Engla lekte en del fick jag inte mer än 3-4 timmars sömn.Troligen kommer det att fortsätta såhär de kommande veckorna, men jag är villig att ge upp sömnen för katternas skull. Allt för att de ska få det så bra som möjligt.

Eftersom jag har varit vaken i ca 6 ½ timme har jag hunnit med att äta frukost, duscha, tvätta håret samt plugga. Vi har nämligen en sak kvar att göra innan vi är klara för läsåret (iaf jag) och det är att ha individuell redovisning i habilitering. Den kommer att äga rum kl.12:50 i eftermiddag och Johan har lovat mig ett MVG om det går bra, vilket jag är övertygad om att det kommer att göra då jag är väldigt säker på dövhet och ADHD - som jag skall prata om. Det är nästan så att jag inte behöver ha med mig några stödlappar denna gång och det känns otroligt bra att all fakta faktiskt har fastnat samt att jag har erfarenhet av ADHD då R påstod sig ha det samt att några bekanta har det.

Pga. att alla i klassen förutom jag, Denise och Daniel skall på hajk nästa vecka innebär det att detta är den sista riktiga skoldagen för läsåret. Nu kommer jag visserligen att infinna mig i skolan på onsdag då Johan skall gå igenom mitt betyg i specialidrott B, men utöver det blir jag klar i eftermiddag.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?