En känsla av befrielse
Publicerat den

Efter tårar samt magont känns det som att beskedet har börjat sjunka in och det har nu gått upp för mig att jag för första gången i mitt liv inte kommer att hindras från att göra eller köpa saker som får mig att må bra.

Vetskapen om att alla dessa år av problematik och drama har fått ett slut går inte att beskriva med ord. Det känns som att alla bitar har fallit på plats samt att det äntligen finns en mening. Tidigare har glädjen till livet sakta tynat bort, men den senaste tiden har gnistan varit påväg tillbaka och nu brinner lågan för fullt. Det är för mig en mäktig känsla i och med att de senaste 15 åren har varit väldigt händelserika samt problematiska. Det är inte förrän nu som jag känner att livet är underbart. Att jag klarar av allting bara jag vill samt tror på mig själv. Aldrig har jag känt mig så trygg, lättad och lycklig - allt tack vare att mardrömmen fick ett slut.

Det finns så mycket som jag skulle vilja säga, men det är så otroligt svårt att finna ord för hur jag känner.



mamma till liam

todde det var för han vart dömd som var det viktigast och inte pengarn.. :S



URL: http://respekteravar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?