Stoltheten kan ingen ta ifrån mig
Publicerat den

Eftersom sovrumsdörren stod öppen inatt har jag endast fått ca 5 timmars sömn, men trots det lyckades jag ta mig igenom skoldagen. Det lämnades t.e.x in två stycken arbeten samt att jag framförde min muntliga presentation av engelskaboken jag läste för inte så länge sedan. Det innebär att jag endast har naturkunskapen samt redovisningen av habiliteringen kvar - sedan är jag klar för detta läsår!
Det känns otroligt bra och jag är så fruktansvärt stolt över mig själv som har lyckats åstadkomma alla dessa högkvalitativa arbeten. Nu återstår det endast att se vad jag får för betyg i respektive kurser, men som det är nu ser det väldigt lovande ut.

Det har varit en tråkig samt energikrävande dag i och med att jag valde att hoppa över lunchen av den anledningen att det serverades lax, vilket jag inte äter. Det första riktiga energigivande målet intogs alltså inte förrän Dennis kom hem kl.17. Tack vare slarvet med maten har jag i skrivandets stund en aning huvudvärk, men med lite mat samt en huvudvärkstablett försvinner det. Nu tycker jag visserligen inte om att ta tabletter, men ibland har man inget annat val. Det går liksom inte att sova om man har huvudvärk.

Pga. att klassen skall till riksidrottsmuseumet i Stockholm under morgondagen blir det en tidig uppstigning, men det skall nog inte vara några större problem eftersom jag brukar vakna kring kl.05 när katterna får springa fritt. De agerar alltså väckarklocka även om det väcker mig alldeles för tidigt.


Utöver resan kommer det att bli en del pluggande då jag vill bli klar med naturkunskapen. Det är nämligen deadline på alla uppgifter på fredag, vilket innebär att jag inte har särskilt lång tid på mig. Jag har dock enbart 1-2 sidor kvar att skriva, vilket jag klarar av på någon timme om jag har huvudet fullt av idéer och fantasi.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?