Man lär sig av sina misstag
Publicerat den

S, du behöver inte komma och predika om att vi har gjort fel angående katterna - för det är vi väl medvetna om. Vi är allt annat än stolta över att ha stängt in de i badrummet, men vi har haft en anledning till att göra det. Det har dock gått upp för oss att vi måste ändra vårat sätt att tänka samt att det behövs särskilda resurser för att katterna inte skall klösa på tapeten.

De får sina klor klippta regelbundet samt att de (precis som tidigare) får vistas fritt större delen av dygnet. De har dock inte tillgång till vardagsrummet om nätterna pga. att vi vill kunna ha uppsikt över kablarna.

Vad vi kommer att göra nu för att det skall fungera är att bl.a. köpa en större klösbräda samt Feliway. De kommer även att kastreras när vi har råd, men när det kommer att ske är ännu oklart eftersom vi som tidigare nämnt måste spara majoriteten av pengarna som blir över efter att vi har betalat alla räkningar.

Det skulle uppskattas om du kunde sluta jämföra mitt liv med ditt hela tiden, för jag är inte ett dugg lik dig (och det är jag väldigt glad över!) samt att du inte kan jämföra våra djur eftersom alla individer är olika.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?