Om man skulle ta och strunta i folk, alltså.
Publicerat den

Det har varit en omtumlande dag då jag har haft hetlevrade diskussioner med en rad olika människor. Det har handlat om alltifrån vänskap till skolarbete och det är nästan så att jag gruvar mig inför att gå till skolan imorgon trots att jag innerst inne älskar att vara där. Förhoppningsvis kan mina lärare hjälpa till att lösa situationen - annars måste jag släppa efter, vilket jag absolut inte vill göra.

Bortsett från det har dagen i ren allmänhet varit bra trots att jag inte har fått särskilt mycket gjort. Det enda jag har hunnit, eller rättare sagt orkat med, är att dammsuga samt arbeta med naturkunskapen. Dock inte lika mycket som jag i normala fall brukar göra och det beror på att jag inte har särskilt stor kunskap om växthuseffekten samt att jag för tillfället inte vet hur jag skall lägga upp texten.

Det var även tänkt att vi skulle tvätta kl.16-19, men av någon anledningen har tvättstugans bokningssystem fått för sig att det är den 23/7 och att klockan är tolv timmar mindre/mer än vad den faktiskt är. Den stod alltså på 04:00 när vi kom ner, vilket inte stämmer. Det innebär att vi inte kunde tvätta samt att vi nu måste vänta på att hyresvärden åtgärdar detta, annars får vi handtvätta i fortsättningen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?