Det är inte klokt vilken energi jag har
Publicerat den

Det blev en relativt kort skolvecka för min del då jag bestämde mig för att stanna hemma måndag och tisdag av den anledningen att jag kände mig något febrig samt att jag ännu inte kommit ur chocken vad gäller Kendjis bortgång. Nu känns det dock som att chocken har lagt sig samt att koncentrationen och motivationen är tillbaka.

De senaste dagarna har jag tagit det relativt lugnt då majoriteten av mina arbeten är klara samt inlämnade. Som det är nu har jag endast två uppgifter samt två redovisningar kvar, som jag kommer att beta av nästa vecka. Sedan är jag klar för detta läsår! En del av mig ser fram emot sommarlovet då det ska bli skönt att äntligen få slappna av och tänka på annat medan en annan del av mig fruktar inför det dels för att det kommer att kännas konstigt att inte behöva plugga och dels för att Dennis kommer att vara bortrest under fyra veckors tid.


Tidigare under dagen blev jag underrättad om betyg i ergonomikursen (som vi läste under praktiken) samt att jag fick ett omdöme i naturkunskapen. Som väntat fick jag högsta betyg i ergonomin, vilket jag nästan hade räknat med då ergonomi-/praktikuppgiften var den längsta jag någonsin skrivit samt att jag lade ner oerhört mycket tid på den. David berättade också att han läst igenom mitt arbete i naturkunskap (det jag skrivit hittills) och han sade att om resterande delar av uppsatsen är lika bra som de tidigare så kommer jag att få ett högsta betyg även där.


Någonting annat som hände under dagen var att jag på skoj kikade igenom alla mina arbeten för att se hur många A4 jag har skrivit under läsåret och jag fick det till hela 204 A4. Nu kommer siffran givetvis att öka i och med att jag har två arbeten kvar, men jag tycker ändå att det är sjukt! Förstår Ni nu hur mycket arbete jag har lagt ner på skolan?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?