Nu är det inte långt kvar
Publicerat den

Tro det eller ej, men jag har faktiskt inte så mycket att dela med mig av denna kväll. Det har nämligen inte hänt någonting nämnvärt förutom att gårdagens skoköp var bortkastade pengar i och med att jag fick stora skavsår på hälarna efter enbart 10 min. Jag kommer dock att behålla dem då de duger att ha på sig när man t.ex. går ut med soporna eller tar sig till affären. Hur jag skall göra nu vet jag inte, men förmodligen kommer det bli så att jag får fortsätta att använda mina converse trots att de är trasiga eller bekosta mig ett par bättre skor (funderar på dessa eller dessa) för pengarna som Dennis och jag egentligen skall ha till att roa oss med i sommar. Nu kommer givetvis inte hela summan att gå åt om jag köper skor, men man vill ju ha så mycket pengar som möjligt så att sommaren blir extra rolig.


Om vi bortser från skavsåren har resten av dagen sett bra ut och för första gången på länge har jag kunnat gå en hel kväll utan att plugga! Det känns faktiskt väldigt bra då jag tidigare drabbats av ångest varje gång jag tagit det lugnt, men nu känner jag att jag kan unna mig tid till annat i och med att jag har varit så otroligt duktig med mina tidigare arbeten. Nu har jag endast två uppgifter som skall skrivas klart, en som skall lämnas in som är klar sedan tidigare samt att jag skall redovisa habiliteringen (antingen skriftligt eller muntligt. Jag har inte bestämt mig) och book diary. Det kommer dock gå galant. Jag kan det här.



Emelie

du vet, man kan ju få skavsår av andra nya skor, dom flesta skor får man ju skavsår eller blåsor av när dom är nya och "oingådda"



URL: http://entillandersson.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?