Kan ingen ge mig mer tid?
Publicerat den

Efter att ha tagit en sväng till Apoteket Hjorten nere i centrum är jag återigen hemma och sitter för tillfället i köket för att färdigställa min första uppgift i medicinsk grundkurs (var tvungen att besöka ett Apotek för att kunna göra klart den). Som det ser ut nu kommer jag även att bli klar med den andra, vilket innebär att jag endast har en kvar - inom det ämnet alltså.

Bortsett från studiebesöket (ska vi kalla det för det eftersom det ändå var ämnat för ett skolarbete ?) har jag varit i skolan där vi i åk.2 hade nationellt prov i engelska. Detta var den sista och svåraste delen enligt mig då jag fullkomligt hatar hör- och läsförståelse. Att läsa samt svara på frågor är inga som helst problem, men när det kommer till A B C D-frågor (där man skall kryssa i en ruta) blir jag osäker. Detsamma när det gäller hörförståelsen eftersom jag är expert på att haka upp mig på en fråga trots att personen som talar redan har gått igenom den.

Det gick dock bättre än jag hade förväntat mig även om jag givetvis ville göra bättre ifrån mig. Förhoppningsvis påverkas inte mitt betyg negativt av dagens prestation, men det återstår att se.

Den tid som är kvar av dygnet tänkte jag ägna åt att göra klart min pågående uppgift i medicinsk grundkurs samt arbeta med svenska. Vi har fått en avslutande uppgift som handlar om namn och dess historia, så den tänkte jag försöka göra klart.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?