Ju längre tiden går desto nämre kommer vi
Publicerat den

Gårdagskvällen valde vi att spendera hemma i soffan till filmen Supersugen som gick på 6:an kl.21. Vi har länge velat se den och lyckligtvis visades den på tv, så vi bestämde oss för att ha myskväll och strunta i att försöka leta reda på närmsta brasa.

Vi åt dessutom väldigt sent och pga. att vi ville smälta maten i lugn och ro kändes detta som det bästa alternativet. Maten var för övrigt något av det äckligaste jag ätit!
Det blev potatisgratäng med kokkorv (köttbullar för Dennis del) och anledningen till att det denna gång smakade förjävligt berodde på att vi, när vi storhandlade för åtta dagar sedan, köpte en billig gratängost på Willys. Det skulle vi inte ha gjort. Konsistensen var som lim och man kände ingen som helst smak av potatis pga. att osten (eller vad vi nu ska kalla det) tog över totalt. Det slutade därför med att jag höll mig till korven och salladen. Dennis åt däremot upp, stackarn.

Bortsett från den vidriga gratängen tycker jag ändå att kvällen blev lyckad. Man kan ha trevligt på Valborg utan att behöva gå och titta på någon brasa, supa skallen av sig (nu är ju jag nykterist, så jag syftar på andra som inte kan hantera alkohol eller som faktiskt går in för att bli fulla bara för att) osv. Att sitta hemma och ta det lugnt framför en bra film kan vara minst lika bra.

Nu är det iaf första maj, vilket innebär att det inte är särskilt många veckor kvar innan vi går på sommarlov (5 veckor och 4 dagar). Det ska bli skönt med en längre ledighet trots att jag lätt kan bli uttråkad av att inte ha någonting att göra. Under somrarna finns det dock oändligt mycket aktiviteter man kan ägna sig åt, så egentligen borde det inte vara några problem. Det gäller bara att ha lite fantasi.

Denna söndag kommer inte att bjuda på någonting speciellt, utan det blir det gamla vanliga - plugg. För att hinna med alla uppgifter har jag gjort så att jag skrivit upp mål för kommande veckor och denna vecka hade/har jag som mål att bli klar med rehabiliteringen, första hjälpen, idrott och hälsa B-kompletteringarna samt naturkunskapen. De två sistnämnda har jag kvar, men det är inte särskilt mycket som skall göras så har jag tur blir jag klar till kvällen och uppnår därför målen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?