Motivationen blir allt större
Publicerat den

De senaste veckorna samt dagarna har gått otroligt fort, men för ovanlighetens skull känns det som att denna dag har gått relativt sakta vilket enbart är positivt för min del eftersom jag har setat i köket sedan efter frukosten. Jag har nämligen arbetat med naturkunskapen och efter ett antal timmars arbete samt tre och en halv A4 känns det som att jag är på god väl att hinna ikapp efter att ha legat efter i tre veckors tid. Det ser dock ut som att jag inte hinner med mitt mål för veckan vad gäller idrott och hälsa B, men jag gråter inte över det i och med att uppgiften skall vara inlämnad senast 1/6. Det innebär att jag har några veckor på mig.

Om tolv och en halv timme ringer väckerklockan i samband med att Dennis ska till skolan. Jag däremot börjar inte förrän kl.12:50, men trots det kommer jag inte att ta sovmorgon då jag bestämt mig för att åka till gymmet och konditionsträna.

Som det ser ut nu kommer jag att träna fyra gånger i veckan, vilket är dubbelt så mycket jämfört med vad jag gör nu. Jag är otroligt peppad inför det och jag håller tummarna för att det ska ge resultat i form av att jag går ner några centimeter runt rumpa och lår samt att magen blir mer trimmad. Nu behöver jag visserligen inte träna den i och med att den är väldigt platt, men jag tycker att det är lika bra att försöka ta med så mycket som möjligt då varierad träning och träning av hela kroppen ger bättre resultat.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?