Nu kan jag ägna mer tid till dig
Publicerat den

Tack vare veckans flitiga arbete kan jag för första gången på länge spendera en hel kväll med Dennis utan att ha ångest samt känna att jag måste plugga. Om jag känner honom rätt har han längtat efter det, vilket även jag har gjort. Jag har dock känt att jag måste prioritera vad som är viktigast för mig och långt in i mitt huvud finns en röst som säger att jag borde satsa på skolan i och med att det är min sista chans, så det har därför blivit så. Dennis har tack och lov varit väldigt förstående, vilket jag är väldigt glad över. Pixel Icons Det känns skönt att han förstår varför jag lägger ner så pass mycket tid till pluggandet som jag gör.

Denna kväll har vi ännu inte hunnit göra så mycket, men vi planerar att bl.a. spela tv-spel samt titta på tv. Jag rekommenderade en tv-serie under gårdagskvällen (band of brothers) som han nu tittar på, så det kan hända att vi kollar på något avsnitt.

Kan även tillägga att vi för inte så länge sedan tog en promenad i skogen med varsin glass i handen. Det var mysigt. Pixel Icons





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?