Livet är bra orättvist
Publicerat den

De senaste timmarna har det stått stilla i mitt huvud av den anledningen att min kompis Emma lämnade ett chockbeskedet under gårdagskvällen om att en bekant mist sin 3 månader gamla son. Hon har inom loppet av tre år burit på tre barn varav hon förlorat två. Den första sonen fick somna in i v.19 då han inte hade överlevt efter förlossningen pga. anencefali, den andra sonen föddes i juni-09 vilket innebär att han idag är 23 månader samt sonen som föddes i januari som dessvärre gick bort under gårdagen.

Sonen avled av plötslig spädbarnsdöd och mina tankar går nu till familjen. Speciellt till modern och fadern som har fått utstå så mycket de senaste åren. Jag trodde att allting skulle ordna sig nu när de fick sonen, men jag hade dessvärre fel vilket är otroligt synd.

Beskedet kom runt kl.21 och enda sedan dess har jag inte kunnat koncentrera mig riktigt samt att jag hade svårt att sova då jag anser världen vara så otroligt orättvist.



Elin - Gravid v.37

Fy så hemskt :(



URL: http://summermom.blogg.se/


Sara H

Du har skrivit lite rörigt.. har dom förlorat sonen som var 23 månader nu eller är det han som dom har kvar? Och det var bara fostret i v 19 dom förlorade och barnet som bara blev 3 månader gammalt?



URL: http://sarishaglis.webblogg.se/


Louise - Mamma till Wilde & en till i magen

Usch gud va hemskt!!! :(



URL: http://louisevestin.blogspot.com/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?