Kost och träning 17/5-11
Publicerat den

3st Donuts (utan fyllning)
6st Päronsplit
6 dl Bravo apelsinjuice
3 dl Proviva mango
2st Mini-daimstrut
1 port. ugnstillagade pommes med (en) hamburgare och ketchup


Kommentar: Som Ni ser har det inte gått särskilt bra idag av den anledningen att jag har varit deppig (därav alla donuts) samt att jag har haft feber (därav alla glassar. För att bekämpa värmen med kyla). Oavsett hur det ser ut under morgondagen kommer jag att gå till skolan, vilket innebär att det inte kommer att bli några problem att hålla sig undan skräp.

Det finns en del onyttigheter hemma nu i form av glass, men jag har ätit upp min del av kartongerna vilket innebär att det är Dennis som är kvar. Eftersom jag inte vill snylta av andra brukar jag låta bli och jag tänker fortsätta så. Jag får hålla mig till min Proviva - som är så gott!


Om 11 dagar kommer mamma och Elias hit, vilket innebär att det är dags att storhandla. Dennis och jag har då kommit överens om att ändra våra inköp och tänka smartare i form av att kosta på bättre alternativ istället för att köpa skit bara för att det är billigt. Han har haft en tendens att vilja köpa olika livsmedel pga. att det inte kostar särskilt mycket och eftersom det är han som har hand om matkassan känns det som att jag inte har haft någonting att säga till om. Nu är vi dock båda överens om att en förändring bör göras och det ska bli sååå roligt. Jag ser verkligen fram emot det.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?