Kost och träning 16/5-11
Publicerat den

3st grova bröd med smör, sallad och skinka
3 dl lättdryck med smak av svartvinbär
1 port. hemmagjort mos med schnitzel och sallad
2 dl lättdryck med smak av citron/lime
Chips


Kommentar: Det blev en del onyttigheter idag också i form av chips. Dock inte i någon större mängd även om det givetvis hade kunnat undvikits. Om det inte vore för att Dennis ville ha hjälp med att äta upp skiten så hade jag låtit bli, men nu blev det som det blev.

Trots att jag intagit en del skräp de senaste dagarna (inte så mycket, men ändå) är jag påväg att bli bättre då jag för inte så länge sedan kunde trycka i mig både det ena och det andra även på vardagar. Det kunde vara alltifrån godis till läsk. Nu har jag ätit godis två gånger på två veckor, vilket alltså är i snitt en gång i veckan. Det tycker jag är helt acceptabelt i och med att man faktiskt får unna sig i en rimlig mängd. Sen skall man kanske ha i åtanke att det snart är sommar och då kan det bli mycket skräp. Det återstår att se hur min sommar kommer att bli, men jag skall göra mitt bästa.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?