Kost och träning 15/5-11
Publicerat den

2st originalrost med smör, (en med) skinka och (en med) ost
2 dl lättdryck med smak av apelsin och persika
1st kycklingsallad bestående av sallad, gurka, tomat, ananas och kyckling
7 dl lättdryck med smak av päron
2st grova smörgåsar med smör, sallad och ost
1 dl valioyoghurt med smak av skogsbär
1 dl lättdryck med smak av äpple


Utvärdering: Trots att jag denna helg har ätit både chips och godis samt druckit läsk anser jag ändå att jag har skött mig relativt bra om man jämför med mina tidigare kostvanor. Nu är rostat bröd inte den bästa frukosten, men eftersom det inte finns särskilt mycket hemma får man helt enkelt ta vad man haver. Jag längtar därför tills Dennis får sina matpengar så att vi kan åka och storhandla. Då tänkte jag att vi skulle börja ersätta vissa livsmedel mot bättre alternativ. Jag har t.ex. tröttnat på originalrost och vill istället ha grovt bröd samt att jag vill minska på lättdrycken och lära mig att dricka mjölk m.m. Det kommer även att införskaffas en mixer så att jag kan dricka smoothies under fredagsmyset.

Den senaste veckan har jag varit väldigt duktig i form av att jag ratat påskmust och pizza. Jag lyckades även motstå chipsen som står i skafferiet och bara väntar på att få bli uppätna. Nu skall jag bara lyckas motså godis i fortsättningen samt byta ut vitt bröd och lättdryck. Det borde dock inte vara några problem nu när jag har artikeln på kylskåpet som dagligen påminner mig om att sköta mig.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?