Jag uppskattar att Ni fortfarande är här
Publicerat den

Den senaste tiden har det varit mycket snack om skolan och jag kan tänka mig att det inte har varit särskilt intressat att läsa om. Jag tänkte därför be om ursäkt för det och meddela att bloggen kommer att återgå till det gamla vanliga efter skolavslutningen som äger rum om 3 ½ vecka. Tills dess får Ni faktiskt stå ut, men det borde inte vara några problem eftersom jag har tjatat om alla uppgifter osv. under en längre tid.

När sommarlovet äntligen är här kommer jag att ha väldigt mycket tid över till bloggen. Jag kommer dock inte att sitta inne och uggla hela tiden då jag vill njuta av det (förhoppningsvis) vackra vädret samt spendera så mycket tid jag kan med Dennis innan han åker iväg och jobbar.

Det kommer även att komma upp en hel del bilder då jag vill bevara så många minnen som möjligt. Frågan är bara om bilderna kommer att tas med min nuvarande digitalkamera eller om jag har hunnit få mina pengar så att jag kan köpa en systemkamera. Det återstår att se.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?