I'll prove you wrong
Publicerat den

Efter tisdagens styrketräning på gymmet kan jag konstatera att jag i fortsättningen får hålla mig ifrån hip adductor samt hip abductor då jag förmodligen använder maskinerna fel i och med att jag drabbats av stark smärta i ljumskarna. Dessa maskiner/övningar är ämnade för låren, men på något j*vla vis lyckas jag belasta fel del av kroppen och jag måste därför lära mig hur man utför dessa övningar korrekt så att jag i fortsättningen slipper detta då det inte är ett dugg roligt.

Dagens träningspass (kondition) gick däremot mycket bättre och för ovanlighetens skull pressade jag mig själv till en nivå som jag aldrig har varit på. Jag klarade även av att träna under en längre tid utan att vila samt dricka vatten och tidigare har jag inte klarat av det av den anledningen att jag lätt har blivit varm och det har i sin tur resulterat i att jag fått en slemklump i halsen som endast försvinner vid regelbundet drickande. Nu känns det dock som att jag klarar mig från det och jag tror att det delvis beror på att jag bytt ut mina träningskläder till ett tunt och lätt material.

Det är endast fyra dagar sedan som jag bestämde mig för att ändra min livsstil och det märks klart och tydligt att det redan nu är på god väg att gå rätt håll - äntligen! Det kan dock inte synas rent kroppsligt efter såhär kort tid, men det märks rent mentalt då jag har en helt annan inställning till träning samt att jag tänker annorlunda när det gäller mat.

De dagar då det är äcklig mat i skolan, som inte är ätbar enligt mig, brukar jag knata iväg till Ica för att köpa mig någonting att äta. Nästan varje gång slutar det med att jag köper en yoghurt, en risifrutti samt en minute-maid-juice, men så blev det inte denna gång utan jag bestämde mig för att köpa en smörgås bestående av grovt bröd, smör, sallad, ost, skinka och tomat samt ett äpple, en minute-maid-juice och en proviva (female). Nu kanske inte MM-juicen är det nyttigaste, men jag ville gå på säkra kort ifall Provivan skulle vara äcklig, vilket den tack och lov inte var.

Någonting sött har jag heller inte varit sugen på de närmsta dagarna, vilket är väldigt ovanligt när det kommer till mig då jag i vanliga fall brukar ha ett enormt sötsug som resulterar i att jag köper godis. Nu är det dock som bortblåst och det känns fantastiskt!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?